Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Děkujeme za zpětnou vazbu!

  Všechny kategorie
text_none_author 2017-02-17

Někteří z vás trochu trpěli tím, co všechno na stránce zkoušíme. Ale nebojte se, tady vám přinášíme vysvětlení, co se u nás vlastně děje a dít bude.

 

Dobrý den,

od jedné věrné a milé zákaznice jsem dostal takovou zpětnou vazbu. Byla to vlastně docela dobrá připomínka.
Piše mi, že kvůli tomu, že přibyly kategorie ‘předprodej’ a ‘Aukce 99%’, nejsou naše stránka a náš prodej tak přehledné.
Když jsem paní odepisoval, došlo mi, že chci rozkřiknout své myšlenky, a tak to tedy rozesílám vám. :-)

Pořád experimentujeme, abychom se posunuli vpřed. A takováto zpětná vazba je pro nás potřebná jako sůl.

Kategorie předprodej je místo, kde se shromažďuje zboží, které připravujeme a které se teprve objeví ve standartním prodeji. Tuto kategorii ještě upravujeme a občas je tam tedy zboží méně a občas více. Některé se objeví a zmizí, některé nebude mít míry nebo název, je to prostě jako kukátko do zákulisí našeho obchodu, abyste viděli, jak to u nás funguje :-)

Přesně proto jsme pro ty zvědavější z vás tuto kategorie spustili.

Kategorie ‘Aukce 99%’ je takzvaná Mega Aukce. To je kategorie, kde hodláme experimentovat s různými možnostmi a zdokonalovat přes to náš systém. Právě teď zkoušíme pokles cen během tří dnů, což je možnost, která se v dotazníku nejvíce líbila našim zákazníkům. Samozřejmě budeme pořád zkoušet nějaké jiné varianty. Jen chceme udělat naše nakupování také trochu adrenalinové. No, a taky jsme parta syčáků a darebáků, kteří nevydrží na jednom místě a pořád chtějí něco měnit.
Řídíme se totiž heslem ‘’Nuda je jeden z nejvážnějších hříchů’’ :-)

Za vaši odezvu jsem vždycky rád a zpětná vazba je vítaná!

Váš Ruslan.

Tags:
comments powered by Disqus