Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Proč je Unimoda.cz nejlepší online sekáč v Česku?

  Všechny kategorie
admin 2015-01-20

Jak nakupovat levně a zábavně. Takovou otázku si položili provozovatelé nejoriginálnějšího českého online second handu Unimoda.cz a začali jednotlivé kousky oblečení dražit. Jenomže ne jako někde v Sotheby’s, ale pěkně po holandsku. Spořivě. Cena a za oblečení se zvyšujícím zájmem neroste, ale naopak pekelně rychle letí a klesá dolů.

Chcete slušivý outfit, u kterého si budete jisti, že v něm nepotkáte kámošku? Nebo třeba značkovou kabelku, která vypadá pořád skvěle, ale nehodláte za ni dát cenu ojeté Fabie? Sháníte něco originálního a nebaví vás prohrabávat se kdesi v zatuchlém krámě? Pak otvírejte stránku Unimoda.cz, unikátního internetového second handu, který dělá on-line nakupování ještě zábavnějším.

Princip stránky je jednoduchý. Provozovatelé každý den vystaví vždy novou dávku zboží. Navrhnou jeho cenu a spustí program a ten začne cenu po sekundách snižovat. Až do doby, kdy se vám cena zalíbí a vy kliknete na koupit. Ale pozor, může se klidně stát, že o vteřinku dřív si daný kousek koupí někdo jiný. Anebo až klesne částka na nejnižší hladinu. Pokud nechcete o vámi vybrané oblečení přijít, můžete si zapnout jakéhosi hlídacího psa. Ten vás upozorní mailem v okamžiku, kdy cena klesne na vámi zvolenou částku.

Výhodou nákupu přes internet a to i u takového zboží z druhé ruky a zakoupeného formou holandské dražby je, že ho můžete samozřejmě vrátit v běžné dvoutýdenní lhůtě, což bývá využíváno zejména tehdy, kdy zjistíte, že vám daný kousek oblečení prostě nesedne. A pokud jste ostýchaví nakupovat čistě online a pohybujete se někde na severu Moravy či v Olomouci, můžete navštívit i některou z kamenných poboček Unimody. Dvě v Ostravě a jedna v hanácké metropoli slouží k osobnímu odběru a můžete si daný kus také samozřejmě vyzkoušet. 

Tags: tag1 tag2
comments powered by Disqus