Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Móda pro plnoštíhlé

  Všechny kategorie
admin 2015-10-14

Nevíte po čem sáhnout při podzimních nákupech? Trápí Vás plnější tvary? Pokud ano, je tento článek přesně pro Vás. Připravili jsme si pro Vás pár tipů na nákupy pro plnoštíhlou postavu.

Tvrdí Vám, že se musíte oblékat do černé barvy? Pravdou  je, že černá opticky zeštíhluje, neznamená to však, že se musíte do této barvy halit od hlavy až k patě. Zkuste černou nakombinovat s pastelově růžovou nebo béžovou barvou. Světlejší barvy pak volte spíše na horní partie.

Dalším trikem je zvolit správně střižené kalhoty. Věděli jste že Vaše nohy opticky prodlouží úzké kalhoty končící těsně nad kotníkem? K nim zvolte boty na podpatku a nekonečně dlouhé nohy jsou na světě. 

Pokud nosíte volnější topy zkuste přední část jednou ležérně zastrčit do kalhoty. V kombinaci s rovným střihem kalhot a podpatky bude Vaše silueta zase o něco štíhlejší .

Dávejte si pozor i na partie, které neřešíme tak často. Pokud máte silnější paže vyhněte se špagetovým ramínkům a volte 3/4 rukávy.Celkový outfit pak doplňte výrazným náhrdelníkem a visacími náušnicemi.

Krásné podzimní nákupy :-) 

Tags:
comments powered by Disqus