Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

O Bag

  Všechny kategorie
admin 2021-01-15

Italská značka O Bag dobyla se svými ikonickými kabelkami současný módní svět již před několika lety, avšak nejednalo se o pouhý výstřelek, nýbrž o nestárnoucí trend, který vůbec nepolevuje, ba spíše naopak. Díky své originalitě a nesmírné variabilitě, ale zároveň vítané jednoduchosti, si O Bag kabelky zajistily stálé místo v hledáčku milovníků módy z celé planety. V tomto článku se pokusíme trochu nahlédnout „pod pokličku“ této fenomenální módní značky a poodhalit, v čem že právě vězí kouzlo jejich originality a nadčasovosti!

Podíváme-li se do minulosti, za touto, dnes už dalo by se říci, legendární značkou stojí italský návrhář Emanuele Magenta. Budování této značky započalo teprve v roce 2009, o rok později spatřily světlo světa první vyrobené kabelky, jež se ihned staly hitem, kterým doposud přetrvávají. A proč tomu tak je? Kabelka je doplněk, který nesmí chybět v žádném dámském šatníku a dámy si velice potrpí na výběru svých kabelek, avšak přitom je rovněž na místě dávat si pozor na svou peněženku. fashionlinkfirenze @fashionlinkfirenze | Websta | O bag, Bag accessories,  Bags

Kabelky jsou častokrát opravdu drahou záležitostí a ne každá žena si může dovolit jich vlastnit celou řadu. Právě na tento, zdálo by se vskutku prostý, problém vyzrála italská firma O Bag. Každá žena má nyní díky jejich službám možnost si do slova a do písmene navrhnout svou vlastní kabelku, stačí si zvolit barvu kabelky, typ držadel a vnitřní tašky a voilà: kabelka je hotová! A kdyby vás kabelka po pár měsících omrzela, nevěště hlavu!

Nemusíte kupovat zcela novou kabelku a psát si do svého notýsku další vedlejší výdaj, stačí přikoupit jeden z dílů v jiné barvě či stylu a jednoduše je vyměnit! Budete tak mít hned několik kabelek a přesto to bude stále jedna a ta samá. Za to vám poděkuje nejen vaše peněženka, ale také životní prostředí :)

Co se konkrétních komponentů týče, nejzákladnější částí je samotné tělo kabelky, které si lze zvolit klasické či ve variantě „mini“. Škála nabízených barev je také velice široká a vybere si doopravdy každá z nás! Zajímavostí je materiál, z kterého jsou kabelky vyrobeny, jedná se konkrétně o EVA, etylen vinyl acetát, který zajišťuje ohebnost, lehkost, ale také odolnost.

Výhodou je bezpochyby hladký povrch, který je voděodolný, snadno se udržuje, a tudíž se nemusíme bát o její životnost. Dalším důležitým komponentem jsou držadla, která jsou v nabídce v několika různých délkách, materiálech i barvách. O Bag ❤️❤️❤️ my next euro purchase!! | Sac mode, Sacs à main mode, Sac à  mainJejich připevnění ke kabelce není vůbec složité, stačí je pouze jednoduše našroubovat, avšak stejně tak lehce je můžeme vyndat zpátky, pokud je chceme například vyměnit. Poslední částí „skládanky“ je vnitřní taška, díky které můžeme svou kabelku došperkovat k dokonalosti.

Málem bych zapomněla na všemožné lemy, kterými můžeme svou kabelku rovněž obohatit a seskládat si tak kabelku snů!


No, myslím, že je nejvyšší čas mrknout se na naši stránku a vybrat si svou favoritku! Mohu vás ujistit, že nebude trvat dlouho a zamilujete se do těchto geniálních kabelek, které jsou efektní a praktické zároveň. No, co více si přát, než kabelku, která spojuje vzhled a komfort? To zkrátka nejde nemilovat! Kupte si tašky obag hned teď!

 

Tags:
comments powered by Disqus