Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

DÍL PRVNÍ: Proč se odlišovat? PROTOŽE!!

  Všechny kategorie
text_none_author 2016-08-11

Na světě je 7,495 miliard lidí (k 12.6.2016). Mezi nimi nebude jednoduché být vidět. Pokud ale chcete, zvládnete to. Co s tím?

Nemá cenu pouštět se tady do nějakého detailnějšího rozebírání. Víme, že průměrní lidé nikdy nic nezkazili, ale také nikdy nic nedokázali. Proč prostě nevzít otěže do svých rukou a nepostarat se, abych byl pořádně vidět?

Představte si situaci, kde jste na plese plném neznámých lidí. Jste přátelský člověk, s každým trochu pokecáte, prohodíte pár slov. Z padesáti lidí, s kterými za večer a noc poklábosíte, vám jich 10 padne do oka a říkáte si, že by asi nebylo k zahození s nimi dát ještě skleničku. Z těch deseti to byly čtyři dámy v obyčejných tmavě modrých šatech, jedna ve vskutku originálním kousku zářícím všemi barvami, ale zároveň perfektně vkusnému a padnoucímu, pak čtyři pánové v obyčejném černém obleku, světle modré košili a tmavě modré kravatě, a jeden pán v obleku s pac-manem. 11/10 karnevalistek v Riu a 12/10 bláznů do počítačových her vám potvrdí, že madame v zářících šatech a pán v pac-manovém obleku, vám vyvstanou na mysli jako první a také je pro další kontakt nejlépe najdete.

Dobře, karnevalové šaty a pacmanovský oblek je možná trochu šílený příklad, ikdyž ne, že by takové šaty neexistovaly. Co se tady ale snažím sdělit, je touha těchto dvou lidí být originální, a hlavně strach, který byl v prvopočátku překonán, aby si následně právě tito dva vzali originální šaty (které ale zároveň nijak nevykřikují do pekel nevkusu) a stali se centrem pozornosti a měli tak také možnost přitáhnout k sobě víc úspěchů, dámy mužů a muži dam. Případně dámy dam a muži mužů, aby mě na Prague Pride nesežrali.

Pokud jste od přírody introvertní, nenechte se nutit. Dělejte vše podle sebe. Ale i pro vás je svět originality a vyčnívání otevřen. Tak proč to nezkusit? Stačí mít soudnost a chtít.

Vždycky, vždycky, vždycky a vždycky stačí chtít. Jen chtít. 

Tags:
comments powered by Disqus