Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

100 a mnohem víc důvodů proč si koupit oblečení či obuv od značky Puma online v 2021

  Všechny kategorie
text_none_author 2021-03-04

Šelma v logu pumy neni jen náhodou. A my Vám ukážeme proč!

Jak už jste si mohli všimnout, oblečení a obuv značky pumy u nás na eshopu Unimoda rozhodně najdete. Né jen kvůli její popularitě, ale i díky kvalitnímu zpracování a neustálým posunem vpřed, který oblečení a obuv značky pumy dělají nejoblíbenějšími kousky na poli mody, mezi sportovci a především jejich ambasadory, ke kterým patří třeba i slavná zpěvačka Rihanna.

Nyní známé logo PUMA si původně vybral Dassler jako symbol rychlosti, síly, přizpůsobivosti, vytrvalosti a obratnosti. Značka vybrána v roce 2019 slavným business časopisem Forbes za jednu z nejcennějších sportovních značek na světě, si udržuje sídlo v Bavorsku jako průkopník v obuvnickém a módním průmyslu.

Počátky Pumy sahají až do minulého století 20 let a né tak daleko od nás!

Společnost Puma byla založena a Rudolfem Dasslerem roku 1924 a později registrována v roce 1948. Rudolf ji pojmenoval podle prvních dvou písmen ze svého jména Ruda (RUdolf DAssler), následně však firmu přejmenoval na Puma Schuhfabrik Rudolf Dassler. Značka je původem z Německa a zde i přes svoji celosvětovou popularitu sídlí, takže k ní opravdu máme blízko.
 

Puma se dá brát jako mladší sourozenec značky Adidas. 

Proč? Protože značku Adidas vytvořil bratr Rudolfa Adolf, poté co se rozešli po neúspěšném tvoření své značky.
Navzdory velké konkurenci právě ze strany společnosti, kterou vedl Rudolfův bratr, se firmě začalo dařit. Postupem času stále více rozšiřovala svůj vliv a boty Puma bylo možné zpozorovat stále častěji a častěji. Převážně šlo o sportovní akce spojené s atletikou, fotbalem nebo basketbalem.


 

Poprvé na očích lidem a na nohou úspěšných sportovců!

Již v roce 1948 vybraní fotbalisté západoněmeckého fotbalového národního týmu jsou při prvním poválečném zápase vybaveni kopačkami od Pumy. V roce 1952 Rudolf Dassler ve spolupráci s legendárním trenérem Seppem Herbergerem vyvíjí revoluční kolíkové kopačky Super Atom. Dlouho na sebe nenechá čekat ani první olympijský vítěz v tretrách Puma – mílař Josy Barthel. Mezi ikonické produktové řady značky Puma beze sporu patří kopačky Puma King, které proslavil legendární Eusebio, který v nich nastřílel během sezony 1967/1968 42 branek. Stejnou edici kopaček mimo jiné obouvali také čeští vicemistři Evropy z Anglie 1996. K nejznámější spolupráci poslední dekády však jednoznačně patřilo partnerství s fenomenálním atletem Usainem Boltem. 

 

Puma King


 

Usaine Bolt celý v Pumě!

 

Průkopník nejem v módě ale i technologii!

Puma se stává prvním výrobcem obuvi, která využívá technologicky vyspělou technologii výroby vulkanizace, čímž je podešev a hřídel boty spojena.

Ze sportovních sneakers na modní pole!

Kromě sportovišť si však Puma tenisky našly cestu také do ulic. V posledních letech se dokonce dostaly do společnosti předních světových streetwear sneakers. Globálně tak sledujeme proces, během kterého se pánské i dámské tenisky Puma za poslední dekádu přemístily ze stupínků pro vítěze do světel reflektorů na módních přehlídkách.


A co dělá značku Pumu úspěšnou?

Rok 2017 byl pro Pumu obzvlášť úspěšný. Poprvé v historii společnosti dosáhla tržeb ve výši více než čtyř miliard eur, zatímco týmy a sportovci PUMA slavili významná vítězství po celém světě. Zásluhu mají tedy především známí sportovci, fotbalové týmy, zpěvačky nebo modelky přes které puma často komunikuje a s nimi přichází mnoho originálních a vyjímečných kolekcí.

Puma ambasadoři a jejich výjimečné kolekce!

Puma x Rihanna neboli Puma x Fenty
Rihanna má už velmi dlouhou dobu velké jméno v kreativním světě, jako zpěvačka, skladatelka vlastních písní, herečka a módní návrhářka. Zároveň je i Creative Director značky PUMA, pro kterou navrhla sérii bot Creeper, které jsou podobné sérii Suede, ale mají v sobě trochu punku a rebelství. Jsou inspirované newyorským punk-rockovým stylem a zajímavá je na nich hlavně jejich originální podrážka.

Styl, pohodlí a schopnost vyjádřit se jsou některé z nejvýznamnějších rysů toho, co se rozhodneme nosit, a kolekce FentyxPuma je tu, aby je spojila dohromady. 
Tuto spolupráci s botami puma zahájila v roce 2017 umělkyně nesoucí ocenění Grammy Rihanna. Po své původní přehlídce na newyorském týdnu módy si boty Fenty rozbouřily národ za své odvážné vzory, rozmanitou škálu stylů a celkovou inkluzivitu.


Kde se styly spojují
Kolekce Fenty Puma, proslulá svou neohroženou rozmanitostí stylů, Vás pokryje ve všech oblastech života. Puma nese širokou škálu produktů z této řady s možnostmi, které se hodí pro každou příležitost - od atletického elegantního designu Trainer High a Mid Geo až po neformální ženskost sandálu Bow Creeper, určitě najdete něco, co se hodí pro váš každodenní styl.

Hledáte něco trochu avantgardnějšího? 
Chelsea Sneaker Boot nebo Suede Cleated Creeper mohou být právě boty pro vás! Pro nakupujícího, který má chuť na moderní hranu, jsou elegantní boty Wedge Sneaker Boot nebo pohodlné

Jelly Slides dokonalým doplňkem každého outfitu.


Puma x Fenty Cleated Creeper Suede - ultra "creepers" z kolaborace Fenty Puma by Rihanna, která se vrací již třetí sezónu se svým rebelským designem. Kolekce přebírá klasické školní uniformy a provokativně je transformuje do předimenzovaných rozměrů. Creepers jsou upgradem klasických tenisek Puma Suede, které byly oblíbené díky atletům v 70. a 80. letech a následně se rozšířily i do řad punkerů. Právě punkové prvky, mezi které v první řadě patří ikonická zvýšená podrážka ("creeper"), vytváří výsledný sofistikovaně přehnaný look. Semišový svršek doplňují kultovní proužky po stranách, polstrovaný límec, dvoje tkaničky, nášivka s koženým logem kolaborace na vycpaném jazyku a logo Puma vyražené na boku a patě. Součástí balení luxusní sametový pytlíček, ve kterém budou vaše nové creepers jako v bavlnce, teda v sametu. Materiál: semiš, textilní stélka a gumová podrážka.

Více než boty
Série produktů Fenty nekončí u bot - široká škála oblečení je také na dosah ruky. Ať už hledáte každodenní vzhled nebo aktivní oblečení, které vydrží váš atletický životní styl, Puma Fenty od Rihanna může vylepšit váš šatník jako nikdy předtím. Bez ohledu na váš styl je tu kolekce Fenty, která vám pomůže jej přivést k životu. 

I doplňky od Puma x Fenty dokážou být hravé a rebelské!
Kožená pouzdrová kabelka! Tato kabelka je hravá, ale přesto vyvýšená, s kombinací kůže s reliéfem loga a rukojeti pro horolezecké lano.


Nejznámější sandály od Puma? Fenty!


Tento fuzzy sandál představuje jednu ze spolupráci mezi značkou Rihanna Fenty a společností PUMA, která posouvá pouliční styl do svého vysoce módního extrému s povrchem z umělé kožešiny, tonální výšivkou a podpisem značky na stélce. Tvarovaná konstrukce a plyšový, saténový podšitý popruh poskytují dokonalé pohodlí a zároveň jsou odvážné.

Puma x Selena Gomez
Zpěvačka, herečka a puma ambasadorka Selena Gomez neni jen jedna z talentovaných celosvětových hvězd, ale také nejsilnější dívka na světě. Přesně tuhle zprávu odkazuje v jedné ze svých kolekcí. Spojením své síly a hlasu s PUMA ve sportu a módě, přišli s nejsilnější kolekcí, jakou jsme dosud viděli: SG x PUMA Strong Girl!


SG x PUMA Strong Girl
Kolekce „Strong Girl“, inspirovaná iniciálami Seleny, obsahuje sebevědomé barvy a výrazné siluety v mnoha různých stylech, které pomáhají každé dívce vyniknout od ostatních. To je přesně to, čeho chtěla Selena Gomez s kolekcí dosáhnout, protože ani jí samotné silné dívce nejsou výzvy nijak cizí.


Odkaz silných žen z minulosti inspirovalo PUMU a Selenu k vytvoření klasických kousků, které vyvažují ženskost a moderní hranu, sport a módu. Byli soucitní, ale nekompromisní, nebojácní, ale přístupní, stejně jako ta sbírka.
Jedním z klíčových kousků je SG Runner, bota navržená a vyrobená Selenou, která kombinuje svůj osobní styl s klasickými kurty a běžeckými botami PUMA.


Oblečení a doplňky pro kolekci Strong Girl vycházejí z osobního vkusu a stylů Seleny a přicházejí v barvách, které sama nosí nejvíce v každodenním životě: bílou, šedou a černou.
Zatímco kolekce je nenápadná na přední straně barev, přichází s hromadou klíčových kusů určených pro míchání, párování a vrstvení.

“Nechte svou vnitřní silnou dívku vyjít a nezapomeňte získat kolekci SG x PUMA Silná holka “ Vyzývá Puma.

A nebo puma a spolupráce s českým fotbalovým týmem!

PUMA jako dlouhodobý partner i nadále podporuje české fotbalové týmy FAČR všech věkových kategorií na všech úrovních. Nová smlouva byla navíc rozšířena o plážový fotbal a futsal.

Marek Drvota, General Manager PUMA pro východní Evropu, dodal: „Partnerství s Fotbalovou asociací má pro nás lokálně velký význam. Jsem potěšen, že můžeme navázat na téměř dvacetiletou úspěšnou spolupráci. Naše společnost chce podporovat Fotbalovou asociaci v dobách úspěšných, ale i v těch, kdy se nedaří podle očekávání, protože právě o tom je sport. Jsme sportovní značka, která se snaží podporovat sportovce na celém světě. Věřím, že budeme stabilním partnerem pro Fotbalovou asociaci i v průběhu dalších let.“

Nejoblíbenější kousky od Puma vůbec!

Puma Suede Classic 


Puma Suede Classic jsou jedny  z těch tenisek, které jste pravděpodobně někdy v životě vlastnili a nebo je vlastnil někdo ve Vašem okolí. Tato ikona s nízkým svrškem je vyrobena z jednoduchého semiše s koženými hity na logu formstripe a podešví z lisované gumy. To, co začalo jako zahřívací bota na basketbal v 60. letech, se změnilo na hip hopovou sponku z 90. let a poté našlo bezpečnou základnu jako neformální životní styl pro modernější dobu. 

Puma Spectra Thunder


Bold sneakers inspirované kolaborací Puma x McQueen udělali dojem hlavně na mladší generace.

Puma Clyde
Gangsterka Bonnie and Clyde se do historie nezapsala pouze jako kinematografická legenda 60. let. Stylem oblékání, který vyznávali protagonisti filmu, inspirovala celou řadu významných osobností. Jednou z nich byl Walt Frazier, někdejší hvězda americké NBA, který pro svou oblibu v kloboucích, známých ze zmíněného filmu, získal přezdívku Clyde. Že byl Walt trendsetterem na hřišti i mimo něj svědčí fakt, že si v roce 1973 nechal od Pumy vyrobit svůj odlehčený a rozšířený pár. Tak vznikly Puma Clyde, nenahraditelná součást každodenního 
pohodlí.


U pumy nekončíme jen u bot!
Populárními a ikonickými samozřejmě nejsou jen boty, součástí Puma sortimentu jsou  teplákovky, klasické ikonické mikiny a trička pouze s puma logem, doplňky, parfémy a k dnešku se i jako nový doplněk připisují i roušky! Ano, roušky!
A i ty jsou obohaceny Puma originálním vkusem.


Zajímavosti které sama Puma chce aby jste věděli !

Puma je jednou z nejlepších sportovních značek na světě.
“Sport je náš svět. Díky tomu jsme nadšení z navrhování, vývoje, prodeje a marketingu obuvi, oděvů a doplňků. V průběhu více než 70 let se PUMA zapsala do historie jako tvůrce rychlých návrhů produktů pro nejrychlejší sportovce na planetě: Vylepšujeme sporty jako fotbal, běh a trénink, golf, basketbal a motoristický sport výkonem a sportem inspirovaným životní styl. Více než 13 000 zaměstnanců společnosti PUMA se sídlem v Herzogenaurachu v Německu posouvá sport a kulturu vpřed ve více než 120 zemích.”


STRATEGICKÉ PRIORITY
“Nejrychlejší sportovní značka na světě potřebuje vhodný herní plán. V minulých letech jsme definovali osm strategických priorit, které budou pohánět naše střednědobé růstové ambice.
A jak si u nás obstarat originální kousky Puma nenechat si žádný ujít?”


1. ZNAČKOVÉ TEPLO
“Síla značky PUMA? Čerpáme z našeho jedinečného sportovního dědictví a naší vysoké důvěryhodnosti v nejnovějších trendech životního stylu. Abychom zůstali na této trati, posilujeme naši pozici sportovní značky prostřednictvím partnerství s některými z elitních sportovců, jako je legenda sprintu Usain Bolt a hvězdný fotbalista Neymar Jr. jedinečný způsob práce s velvyslanci ze světa kultury a módy, jako jsou Cara Delevingne a Dua Lipa. “
 

2. VÝROBEK
PUMA se může ohlédnout za mimořádnou historií plnou inovací, designů a produktů. Její vliv lze ve sportu a v odvětví sportovního životního stylu pociťovat dodnes. A je odhodlána to tak udržet. Přirozeně neustále zdokonaluje její designové principy: S produkty, jako je Calibrate Runner, představili některé z nejvíce poutavých, ale také inovativních a komerčních stylů v oboru.

3. ŽENY
Ženy jsou pro PUMA prioritou. Uznává ženy nejen jako ty, které určují trendy v inspiraci z atletického oblečení pro svůj každodenní styl, ale i jako ty, které stále častěji se účastní atletických aktivit po celém světě. Na základě důvěryhodnosti módy, sportovní autenticity PUMA a hlubokého porozumění moderním atletickým spotřebitelkám, Puma umístila nabídku pro ženy „tam, kde se tělocvična setkává s dráhou“. 


 

4. DISTRIBUCE
PUMA neustále zlepšuje kvalitu své distribuce. Zároveň rozšiřuje přítomnost v klíčových sportovních výkonech a sportovních stylů po celém světě. Nadále se zaměřujeme na posilování našich vztahů s klíčovými maloobchodníky tím, že je pro ně spolehlivým partnerem. 

“Je jasným cílem společnosti PUMA, aby maloobchodní partneři vydělávali peníze s našimi produkty.”

5. ORGANIZACE
PUMA pokračuje v pokroku v klíčových oblastech, což zahrnuje další vylepšení Mezinárodní obchodní organizace PUMA. Centrální správa globálních toků objednávek a faktur, zavedení nového systému vývoje produktů, další standardizace systémů ERP a vylepšení celkové IT infrastruktury. Investuje také do nejmodernějších distribučních center po celém světě, aby podpořila naše růstové ambice.

A proč tedy nakupovat od značky Puma a nejlépe u nás na Unimodě ?

Protože stačí pouze jednoduchých pár kroků a najdete u nás poklady, které musíte mít doma!

1) Založte si u nás účet! Tímhle krokem si u nás nenecháte nic ujít a každým dnem Vás něčím obohatíme.
2) Nastavte si aktualizace a upozornění.
3) Oblibte si mezi kolonkou “značky” Pumu a budou Vám chodit upozornění na každý nově přidaný kousek!

4) Nakonec už jen sledujte a filtrujte kousky podle vašich požadavků!
Ať už budete filtrovat podle barvy, ceny, oblíbenosti a nebo velikosti, nikdy se neztratíte a vždy u nás něco najdete! 

Tak vzhůru na lov jako šelmy PUMY!

Tags:
comments powered by Disqus