Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Rezervace, Sázky, Nové funkce

  Všechny kategorie
Ruslan 2016-02-24

V našem e-shopu jsme spustili novou funkci. Jedná se o tzv. sázkování ( příhozy ), které nás více přiblíží k prodeji na způsob aukce. Věřím, že je to parádní funkce. Může se na začátku zdát trošku komplikovaná a vztahují se na ni určitá pravidla a podmínky. Moji milí zákazníci, právě tady na blogu, bych vše rád s vámi doladil a rozebral. Přivítám všechny Vaše otázky a komentáře. :-)

A jak to tedy funguje? Na nové zboží, které se Vám líbí můžete udělat "sázku" ( příhoz ), kdy do určeného pole napíšete svou cenu, za kterou chcete zboží koupit. Při tom se Vám strhne kredit a toto zboží se objeví ve Vašem seznamu. Není to však koupě, jelikož Vámi vybrané zboží je stále v nabídce a vidí ho i další zákazníci. Ti jej mohou stále koupit za dražší cenu. Pokud však zboží nikdo nekoupí, bude automaticky předáno Vám. Stáhneme jej z nabídky a vy ho najdete ve svém seznamu rezervací.

Na jedné ze stránek "Rezervované zboží" tedy objevíte své věci, které jsou již Vaše, ale ještě nejsou v objednávce k odeslání. Tady může zboží zůstat 10 dní, do té doby je nutno učinit objednávku. Pokud se tak nestane, zboží se automaticky vrátí na prodejnu a my Vám vrátíme zpět kredit.

Je toho více, další funkce budeme postupně doplňovat. Těším se na Vaše otázky a připomínky, které můžete psát rovnou zde ve formě komentáře.

comments powered by Disqus