Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Stylové podzimní barvy

  Všechny kategorie
text_none_author 2014-10-02

Volba barevné kombinace je významný faktor Vašeho outfitu. Experimentováním s barevnými kombinacemi můžete vytvořit nový vzhled z toho, co již máte ve vašem šatníku jen mícháním a sladěním kusů, které jste nikdy předtím nezkoušela. My jsme dali dohromady šest barevných palet, které si prostě nemůžete nechat ujít a nejlepší ze všeho je to, že jsou ideální pro podzimní sezónu!

Miláček

Obvykle lidé nosí tmavší barvy v podzimní sezóně, ale nevylučujte světlejší barvy z Vašeho šatníku. Růžová, smetanová a bílá z Vás udělají krásnou,  jemnou  a elegantní ženu.

Rustikální Vánoce

Zemitá červená, zelená a žlutohnědá připomíná teplé a temperamentní pocity podzimní sezóny. Tyto barvy vytvoří útulný a tradiční podzimní vzhled.

Black & White

Máte-li zájem o vzhled na úrovni a přesto elegantní, zvolte atraktivní  klasiku  černá-bílá. Extrémní  kontrast mezi těmito dvěma barvami vytvoří odlišný vzhled v každém outfitu,  který dáte dohromady.

 

Divoká kočka

Černá, hnědá, žlutohnědá ladí stejně skvěle k sobě ve vašem podzimním oblečení, jako srst leoparda. Toto klasické párování barev divokých  koček vypadá skvěle na každé ženě.

Politička

Kontrastní červená a tmavě modrá barva  vytvoří úžasné podzimní oblečení. Zpočátku si možná pomyslíte že se tyto dvě barvy k sobě příliš nehodí, ale opak je pravdou - budou se doplňovat a na Vás vytvoří nepřehlédnutelný celek. 

Black Cherry

Máte-li rádi kontrast světla a tmy,  černou a bílou , pak jsme si jisti, že Vás tato kombinace bude bavit. Tmavě černá třešeň vypadá nekonvenčně proti světlejším krémovým tónům. Přidejte černé boty a doplňky pro dokonalý podzimní vzhled.

Která je vaše oblíbená barva ? Jaké barvy nejvíc kombinujete?

Vše nám můžete napsat v komentáři.

comments powered by Disqus