Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Tady mají i Bosse!

  Všechny kategorie
admin 2015-02-07

Tak s takovým údivem jsem se obrátila na moji  kamarádku při návštěvě second handu UNIMODA. Hele a myslíš, že je to originál ? Fíha, je to originál a já si ho můžu koupit! Ano, můžu, jelikož nakupuji v obchodě s oblečením, kde si mohu vybrat ze široké nabídky a za velmi rozumnou cenu. A koupit si tu můžu nejenom Bosse, ale i takové značky jako jsou Tommy Hilfiger, JOOP, CK a mnoho dalších.  

K návštěvě a nákupu v second handu mne přivedla má dlouholetá kamarádka, u které jsem vždy v šatníku viděla něco zajimavého a originálního. "Kde to nakupuješ?" zněla má otázka? "Hele v sekáči...jo holka, v sekáči a můžu Ti říct, že vždy když tam jdu tak se těším na co nového natrefím...takový menší adrenalin".  "Půjdu s tebou", zněla má okamžitá odpověď,  a dobře jsem udělala. Ale ruku na srdce, před takovými šesti lety bych se těmto obchodům vyhnula obloukem, nevím proč, ale měla jsem v hlavě zafixováno, že tam nakupují lidé sociálně slabší, chudí nebo bezdomovci.

V mém okolí totiž byly sekáče, do kterých se muselo vejít do sklepa a pak na pár metrech čtverečních tam byly na sobě naházené kupy oblečení a dvacet lidí se v něm přehrabovalo  - tak to není nic pro mne, řekla jsem si. Pak mě ale kamarádka vyvedla z omylu a to tím, že jsem s ní začala navštěvovat UNIMODU - tak tohle je taky sekáč ? Vždyť to vypadá jako obchod s oblečením...., vypadá, ale i tahle může vypadat sekáč, čistý upravený, s příjemnou obsluhou.

A proč v něm máte nakupovat i Vy ?

V klasickém obchodě Vám nabídnou jejich dané či stanovené trendy na letošní rok, prodavačka Vám řekně, že je trendy fialová barva a tím jsme skončili... navíc ne každému tato barva sluší. Já si chci oblékat to, co mi sluší, v čem se cítím dobře a tuhle možnost mi dává právě nákup v sekáči. Tak jak, dámy ? Nechaly jste se mnou alespoň na chvíli inspirovat a už na internetu hledáte nejbližší second hand? Hledejte, ale já Vám jeden doporučím a tím je UNIMODA, navštivte jejich pobočky nebo internetový eshop unimoda.cz a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Přeji Vám velkou radost z nového oblečení, já prostě ty jejich hadříky miluji :)

 

comments powered by Disqus