Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Trochu hlouběji do Unimody - jaký je náš záměr?

  Všechny kategorie
text_none_author 2017-01-07

Prodáváme oblečení a na blogu publikujeme články o tom samém. Co je ale hlavním záměrem našeho obchodu?

 

Mnohým z vás, kteří jste už našimi fanoušky či ještě lépe, zákazníky, asi nemusíme vysvětlovat, jak náš web a obchod funguje. Ale proč si nepřečíst naše zamyšlení? A těm z vás, kteří u nás teprve začínáte, můžeme poskytnout pohled do hloubky našeho podnikání.

Unimoda je, jak všichni víme, internetový second-hand se nabídkou vlastních služeb, které usnadňují nebo zpříjemňují nákup, ale také s některými, které ani konkurence nenabízí.

Tohle není žádné chvástání nebo vytahování se, holandskou aukci, jako máme my, vskutku podle našich informací žádný další second-hand e-shop nenabízí. Ale tento nákupní systém nevznikl jen, aby vám, našim zákazníkům, ušetřil peníze. My, na Unimodě, vyznáváme hravý styl života. Máme rádi život plný úsměvů a zábavy, tak když se dá nakoupit levně, proč si u toho ještě neužít trochu srandy. A proto vám poskytujeme drill v podobě čekání na úlovek za špičkovou cenu, který se podobá lovu. Jistě, nese to taky trochu risku, ale jen v případě ztráty vysněného oblečení, o peníze přijít nemůžete, ale to sami víte.

My na Unimodě totiž věříme, že zábava a úsměv je tím nejlepším, co si zákazník může odnést, a tak se o ně pečlivě, dnem i nocí, snažíme.

Snažíme se neustále vylepšovat a proto vám pořád nasloucháme - třeba v mailu, ale i na facebooku. Proto jsme pořád rádi za vaše připomínky - každý váš nápad může vést k velkému zlepšení našeho obchodu.

Přejeme vám hezký úvod do nového roku. :)

Tags:
comments powered by Disqus