Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Slavná herečka Svátková nakupuje na Unimodě

  Všechny kategorie
admin 2020-06-25

Popularita nakupování v secondhandech se v posledních letech rapidně zvýšila. To kvůli tomu, že tento způsob recyklace oblečení šetří nejen Vaše peníze, ale i životní prostředí. 

Popularita nakupování v secondhandech se v posledních letech rapidně zvýšila. To kvůli tomu, že tento způsob recyklace oblečení šetří nejen Vaše peníze, ale i životní prostředí. 

I slavné osobnosti si uvědomují, že je třeba naši planetu ochraňovat, a proto své oblečení shánějí taktéž v secondhandech. Jednou z takových celebrit je i Vlastina Svátková:

"Kdo má rád sekáče a rád recykluje oblečení, ať zbystří zrak. 
Odtajním svůj top secret tip, kde už pár let nakupuju já. Když člověk umí hledat, najde zajímavé značky i nové oblečení s visačkou. Třeba super bačkory pro děti do školy, nové v krabici za pár korun. V unimodaczech totiž nemáte fixní cenu. Ceny všeho po určitém čase klesají a několikrát se mi povedlo koupit novou zimní bundu pro kluky za 50 Kč. Pokud ji nekoupil někdo přede mnou a nevyfoukl mi ji...
Černé asymetrické hedvábné šaty značky Postyr, co mám na fotkách, jsou taky odtamtud. Ještě tam jedny mají... ale zase tam moc nelezte, ať mi taky něco zbyde!
"

 

Herečku Svátkovou jistě všichni znáte. Objevila se v hlavní roli českého filmu Gangster KA, Ženy v pokušení, ale i v zahraničních megafilmech, jako je například bondovka Casino Royale. Zazářila také v populárním seriálu Jenny. Vlastina Svátková se v nedávné době začala věnovat mimo jiné i spisovatelství. Její první kniha nese název “Modrý slon”.

                     

 

Jak již bylo zmíněno, tato populární herečka nakupuje na internetovém obchodě Unimoda již několik let. O environmentální problematiku se zajímá už delší dobu a v secondhandech nakupuje právě kvůli jejich šetrnosti k životnímu prostředí. Věděli jste, že přibližně 600 kilogramů recyklovaného oblečení ušetří naši planetu od skoro 2,3 tuny karbonových emisí a neuvěřitelných 3.6 miliard litrů vyplýtvané vody? 

 

Jsme rádi, že svůj dosah a vliv využívá k dobrým účelům, k informování a inspirování lidí, ochraně našeho životního prostředí a rozšiřování povědomí o výhodech secondhandů.

 

Výhodou nakupování v secondhand obchodech ovšem nemá pouze globální benefity, ale i osobní. Jak paní Svátková píše ve svém příspěvku, na našem obchodě se jí podařila sehnat bunda pro své syny za pouhých 50 Kč. Cena předmětů v holandských aukcí neustále klesá, takže některé kousky se dají sehnat takřka zadarmo!

Nezpomeňte nás sledovat také na Facebooku a Instagramu, aby Vám neunikly žádné novinky, slevy a soutěže!

 
comments powered by Disqus