Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Unimoda Unboxing

  Všechny kategorie
rene 2020-06-29

Jedna z tváří českého světa módy nakoupila na Unimodě. O koho se jedná a co všechno si pořídila si ukážeme v dnešním článku.

 

Denisa Dovalová je mladá a vynikající módní návrhářka, která vystudovala módní design na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. V roce 2015 si také založila vlastní značku Denisa Dovala, pod kterou každým rokem vydává novou kolekci.

Denisa se ve svém volném čase věnuje také natáčení videí na YouTube. Na jejím kanále můžete najít příspěvky o módních trendech, fashion life-hacích, lifestyle videa… o tom se ostatně můžete přesvědčit sami na tomto odkaze.

 

Mezi její videa patří také tematické příspěvky o nakupování v second-hand obchodech. V jednom popisuje, jak správně v těchto obchodech nakupovat, jak ušetřit peníze za  oblečení aj. Unimoda měla takové štěstí, že se objevila v jednom z videí od této nadějné návrhářky!

Denisa popisuje, že dosud neměla ráda online second-handy, ale Unimoda změnila její názor. Koupila si hned čtyři kusy oblečení a byla s nimi více než spokojená.

 

       

Jedny z šatů, které si koupila, měly krásně oranžovou barvu.

 

Kdo to vlastně Denisa Dovalová je?

Tato módní návrhářka pochází ze srdce České republiky - z Prahy. Dosáhla magisterského vzdělání v módním návrhářství na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Pracovní zkušenosti získala také v ateliéru Iris van Herpen (člen Syndicate de la Haute Couture). V roce 2014 Denisa vyhrála soutěž Talent Black Card 2014, tj. soutěž pro mladé módní návrháře, kteří jsou součástí Unique Prague Fashion Week. 

Od roku 2012 se Denisa Dovalova zúčastnila mnoha významných módních akcí nejen v České republice. Mezi takové patří například Merceds Benz Kiev Fashion Days nebo Mercedes Benz Fashion Week Central Europe v Budapešti, Designblok a další. Kromě vytváření vlastní značky pracovala na několika dalších projektech jako stylistka, kurátorka výstav (Prague Fashion Salon), návrhářka kostýmů (muzikál Eva Olmerova CZ) a další.

Její značka Denisa Dovala je vyvážena mezi ready-to-wear oblečením (v podstatě se jedná o oblečení ve standardních velikostech, které je připraveno k okamžitému použití) a kreativních módních projektech. Produkty jsou navrhovány a vyráběny v České republice, dodržujíce veškerá etická módní pravidla. V kolekcích jsou primárně užívány přírodní látky. Většina oblečení je ručně šité. Každý kus je originál. Její oblečení je jistou interpretací emocí, myšlenek a postojů.

Navštivte stránku www.denisadovala.com

Nezpomeňte nás sledovat také na Facebooku a Instagramu, aby Vám neunikly žádné novinky, slevy a soutěže!

comments powered by Disqus