Unimoda.cz na Firmy.cz

GLAMI TOP Hodnocení obchodu na Zboží.cz

10 věcí, které musí mít v šatníku každá z Vás!

  Všechny kategorie
admin 2020-06-03

Určitě se Vám někdy stalo, že jste nevěděla, co si dát na sebe. V dnešním článku si ukážeme 10 kousků oblečení, které jsou základním kamenem každého šatníku.

 

Neexistuje nic lepšího, než vlastnit pár skvělých kousků oblečení, se kterými můžete vyrazit na každou událost. Všichni máme ty „nemám co na sebe“ momenty, které ovšem mohou být redukovány přidáním několika multifunkčních záležitostí do našich šatníku. Pokud chcete usnadnit každodenní oblékání, zaměřte se při výběru oblečení na jeho efektivitu. Kupujte si takové oblečení, které je módní i funkční.

 

 

Investováním do kousků, které jdou snadno přepínat mezi profesionálním a osobním životem - vytvoříte look, který máte rádi, cítíte se v něm pohodlně a je funkční. Nejde ovšem jen o kapsy, dámy. Někdy potřebujete takovou funkčnost, jakou vám může poskytnout pouze sako, některé elegantní slip-ony a tenké černé kalhoty. Podívejte se na 10 módních kousků, které by měla mít každá žena ve svém šatníku. Váš styl vám poděkuje.

 

1. Důstojné sako

fakt: V dobrém saku se cítíte dobře. Pokud potřebujete dát dohromady kancelářský vzhled, investujte do velkého saka. To se ovšem nemusí nosit pouze v kancelářích. Na podzim může být použito jako náhrada kabátu, když není moc chladno. Blazery se také mohou také proměnit ve skvělý doplněk na rande, když se  přehodí přes pěkné koktejlové šaty.

 

2. Roztomilé cvičky

Baletní boty jsou klasickým kusem ženské módní historie. Nosili je všichni od Audrey Hepburnové až po Alexu Chungovou - a to také z nějakého důvodu - tyto boty jsou totiž módní a pohodlné, (což je u ženských bot rarita,) a lze je obléci jak s kalhotami, šaty, nebo a džíny. Střídajíc se mezi džínami a koktejlovým oblečením, cvičky jsou skutečně botou pro každého.

 

3. Obyčejné bílé tričko

Tohle snad ani nemusím vysvětlovat. Každá žena by měla vlastnit bílé tričko. Je to jeden z nejvšestrannějších kusů oblečení, které kdy bylo stvořeno a hodí se prakticky s čímkoli. Chcete nosit boho-grunge-casual? Bílé tričko vás nezklame. Chcete se oblékat jako model Calvin Klein z 90. let? Neexistuje žádná jiná odpověď než bílé tričko.

Bílá trička mohou být kombinována se vším, od sukní přes džíny, až po kalhoty. Skutečně jsou jednou z nejfunkčnějších šatních záležitostí - akorát si zrovna nedávejte špagety.

 

4. Každodenní sneakers

Pokud žijete ve městě, nebo máte práci, která vyžaduje hodně chůze, tenisky by měly být základem Vašeho šatníku. Neformální tenisky (zejména nazouváky) jsou neuvěřitelně pohodlné, ale také elegantnější než tradiční sportovní boty, nebo běžecké boty. Každému oblečení přidávají dávku městského cool stylu, ale také vypadají moderně a luxusně.

 

5. Černé kalhoty

Trend černé nikdy nezemře. Černé kalhoty by měly být základem šatníku každé ženy. Můžete je nosit do práce. Můžete je nosit na brunch. Pokud vyberete ten správný pár, můžete se s nimi v noci vydat do klubu. Pevný pár dobře vyrobených černých kalhot je skvělou základnou pro řadu klasických, ale i moderních, vzhledů.

 

6. Elegantní boty

Nic nezvýší vaše sebevědomí tak, jako pár bot na podpatku. Ty jsou zkrátka součástí Vašeho botníku a vždy byste je měli udržovat v rotaci. Nezáleží na tom, jestli vyrazíte jen na meetingy a obědy, nebo pokud je nosíte jednou měsíčně s holkami. Přidejte do svého šatníku elegantní dvojici podpatků a experimentujte s různými outfity a styly.

 

7. Pruhovaná trika

Pruhovaná trička s džínami jsou pravděpodobně jednou z nejlepších věcí, k nimž v posledních letech došlo. Tyto pruhované kusy oblečení lze také kombinovat s tužkovými sukněmi a vytvořit tak hezký outfit na den či noc. Smíchejte je s pevnými látkami, květinkami, přehozy nebo jinými pruhovanými separáty - nebojte se experimentovat.

 

8. Moderní tmavé džíny

Při příštím nákupu jděte po pár tmavých džínách. Fungují s širokou škálou oblečení a mohou být použity takřka s čímkoli. Tmavé džíny lze nosit v kancelářském prostředí nebo dokonce na rande v noci. Možnosti jsou nekonečné a nejlepší část toho všeho? Neušpiní se jen tak snadno. Jej!

 

9. LBD (Little Black Dress)

Není to klišé - každá žena by měla vlastnit malé černé šaty. V šatníku není žádná položka, která je emotivnější víc, než LBD. Samy o sobě jsou ohromující, ale když se vystrojíte? Malé černé šaty mají sílu na to, aby vypadaly jako skutečný knockout. Základní kámen každého šatníku - malé černé šaty jsou něco, co by mělo viset úplně všude.

 

10. Bílá košile.

Bílá košile je hitem každého šatníku. Existují nekonečné možnosti nošení této košile. Můžete ji spárovat s džíny pro roztomilý ležérní vzhled, nebo si ji můžete dát k jednoduché sukni, či kalhotám, pro klasický kancelářský vzhled. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, spárujte jej se svetrem nebo šaty, abyste dali oblečení další a nový rozměr.

 

Jak to dát všechno dohromady…

Do svého šatníku přidejte multifunkční záležitosti, kterými zefektivníte a usnadníte každodenní oblékání. Blazers jsou skvělý způsob, jak se oblékat do kanceláře, nebo když jdete na noc ven. Baletní boty jsou také skvělou přechodnou položkou, která funguje ve formálním i neformálním prostředí. Pokud chcete vsadit na klasický vzhled, investujte do bílé knoflíkové košile, obyčejných bílých triček, stejně jako do pruhovaných triček a do volných i uplejších střihů. Neformální tenisky, vysoké boty a černé kalhoty jsou také moderní a elegantní kousky, které dobře pasují i pro ty, kteří žijí v rychlých městských životech. Potřebujete něco s trochu víc oof? Investujte do malých černých šatů, které zdůrazňují všechny vaše nejlepší aktiva. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv vzhled, důležité je milovat svůj šatník... a sebe!

 
comments powered by Disqus